20 Şubat 2014 Perşembe

Labioplasti Ameliyatı

Labioplasti Ameliyatı

Bu yazımızda labioplasti ameliyatı ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen hastalarımıza labioplasti ameliyatına neden gerek duyulduğu, labioplasti ameliyatının nasıl yapıldığı ve labioplasti fiyatları hakkında bilgiler yer almaktadır. Yazımızın sonunda labioplasti ameliyatı öncesi ve sonrasına ait resimleri inceleyerek ameliyatın sonuçları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.


Labioplasti Ameliyatına Neden Gerek Duyulur ?


En sık rastlanan genital esttik sorunlardan biri, dış ve iç dudakların büyüklüğü ve sarkmalardır. İç dudaklar ( labia minör ), klitorisin üst kısmından vajina girişinin altına kadar uzanan kıvrımlı yapıları oluşturur. Bazı kadınlarda iç dudakların dış dudaklardan biraz taşması doğal olarak kabul edilir. Ancak dış dudaklardan sarkacak şekilde uzun olması tıbben önemli bir sorun yaratmasa da estetik görüntüyü bozarak kadını çözüm arayışına iter. Bazen dış dudaklar ( labium majuslar ) yapısal olarak normalden uzun , büyük veya asimetrik olabilir.

Bu durumda cinsel ilişki esnasında penisin itmesi ile labiumlar gerilebilir ve bu da ağrıya yol açabilir. Tüm bu nedenlerle tedavi ve kozmetik amaçlı cerrahi ile labiumlar labioplasti ameliyatı ile normal boyutlarına indirilebilir. Asimetri – eğer varsa – giderilebilir. Labioplasti operasyonu daha önceden doğum yapmamış kişilerde de uygulanabilir. Hatta bakire kızlarda bile yapılması kızlık zarı açısından hiç bir problem yaratmayacaktır.


Labioplasti Ameliyatı Nasıl Yapılır ?


Labioplasti ameliyatı lokal veya genel anestezi altında 30 – 40 dakika süren işlemde eriyen dikişler kullanıldığı için dikiş alma sorunu da yaşanmamaktadır. Bu ameliyat kızlık zarına zarar vermez, cinsel ilişkiye, orgazma, gebe kalmaya ve doğum yapmaya herhangi bir zararı veya engeli yoktur. Ameliyattan sonra idrar yapma ile ilgili bir sorun yaşanmaz, ameliyat bölgesinde aşırı derecede ağrı ve yanma olmaz. Yara iyileşmesi bir haftada tamamlanır. Ameliyattan 3-4 hafta sonra cinsel ilişkiye girilebilir. Dıştan bakıldığında ameliyat izi fark edilmez. Labioplasti ameliyatından 2 gün sonra duş alınabilir.

Labioplasti Fiyatları Ne Kadar ?


Labioplasti fiyatları anestezi şekline ve tekniğe göre değişmektedir. Müdahale sonrası yapılan kontroller için ek ücret taleb edilmemektedir. Labioplasti fiyatları hakkında tıp etiği gereği hastalarımızla birebir iletişim kurmadan bilgi verememekteyiz. Bu konuda anlayışınız için teşekkür ederiz. Labioplasti fiyatlarımızı öğrenmek ve dilerseniz randevu almak için 0 212 571 55 01 nolu telofondan sekreterim Dilek hanımla görüşebilirsiniz. 

Labioplasti Ameliyatı Öncesi ve Sonrası Resimleri












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder